''Daar waren de scheidsrechters slecht, maar hier niet veel beter''

0
''Daar waren de scheidsrechters slecht, maar hier niet veel beter''

Wout Brama was na afloop van de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag kritisch op scheidsrechter Siemen Mulder, die de aanvoerder van FC Twente al vroeg bestrafte met een gele kaart.

"Ik was blij dat ik uit Australië weg was, daar waren de scheidsrechters heel slecht. Maar het was hier niet veel beter moet ik zeggen", zegt Brama in gesprek met RTV Oost. "Ik vond het geen gele kaart die ik kreeg. Maar ik was nog bozer om de reactie van Goossens die me daarna een tweede probeert aan te naaien, daar houd ik gewoon niet zo van."

Brama zag echter ook een lichtpuntje na het gelijke spel. "Het enige wat wel positief is, is dat we de nul gehouden hebben", geeft hij aan. "Dat is wel een basis waarop je kan bouwen. We hebben de laatste weken best wel wat goals tegen gehad en best wel makkelijk de goals weggegeven en dat hebben we vandaag niet gedaan."

"Het was een beetje een middenveldwedstrijd, een vechtwedstrijd, veel lange ballen, veel gevechten, maar echt een leuke wedstrijd voor de toeschouwers...", analyseert de routinier, die nog een advies heeft voor de mensen die het treffen hebben gemist. "Ik zou hem niet terugkijken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!