Oosting moet puzzelen: ''Dat biedt perspectief naar FC Twente toe''

1
Oosting moet puzzelen: ''Dat biedt perspectief naar FC Twente toe''

Vitesse speelde zondagmiddag onder interim-trainer Joseph Oosting met 0-0 gelijk tegen Feyenoord. Toch was er ook schade voor de club uit Arnhem, want Matus Bero en Riechedly Bazoer liepen tegen een schorsing aan.

"Dat is wel zonde", verzucht Oosting in gesprek met De Gelderlander. "Ik ben net begonnen en dan raak je twee mensen uit de as van je elftal kwijt. Dat wordt dus puzzelen. Keisuke Honda viel goed in. Hij bracht rust. Dat biedt perspectief naar FC Twente toe."

Vitesse pakte tegen Feyenoord een punt op basis van strijdlust. "In fases ben ik wel tevreden. En dan gaat het vooral over de eerste helft. Daarin was het spel goed. Er was discipline. En we kregen ook goede kansen. In de tweede helft werden we daarentegen ver teruggedrukt. Dat was overleven. Dat was geen schande. Feyenoord is geen misselijke tegenstander, hè." 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Dec 2019 om 11:28
    Een zwaluw maakt al zomer bij Twente lijkt het wel. Maar bij Vitesse zullen de vervangers nu er een andere trainer is er vol voor gaan. Het ogenschijnlijke voordeel kan omslaan als een boemerang zeker met onze trainer die nu geen idee meer heeft welke ploeg er zal staan
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›