Heesen: ''Toen zag je dat er wat meer druk op FC Twente kwam''

0
Heesen: ''Toen zag je dat er wat meer druk op FC Twente kwam''

FC Twente speelt zaterdagavond gelijk bij ADO Den Haag. Het duel in het Cars Jeans Stadion eindigde in 0-0. ADO-aanvoerder Aaron Meijers kon wel leven met het punt.

"Het is in ieder geval iets", vertelt Meijers voor de camera van FOX Sports. "Je zag wat wij wilden, maar we hebben te weinig kansen gecreëerd en te weinig afgedwongen. Dan is op de nul spelen de basis. Wat mij betreft is dat het enige goede wat we hebben gedaan. Het was nou niet bepaald om over naar huis te schrijven."

Ook interim-trainer Dirk Heesen was niet tevreden over met name de eerste helft. "In de rust hebben we gezegd dat er meer scherpte in de tweede helft moest komen. Toen zag je dat er wat meer druk op FC Twente kwam", aldus de oefenmeester.

"Weliswaar geef je dan ook iets meer weg, zij hebben een levensgrote kans gehad die Luuk Koopmans onschadelijk maakte. Maar we hadden ook een beetje pech met het schot van Michiel Kramer. Die wordt geblokkeerd door onze eigen speler, anders zit 'ie", besluit Heesen tegenover FOX Sports.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›