Garcia legt uit: ''Ben niet ontevreden met hoe het nu gaat'' Van Leeuwen verklapt: ''De RKC-suppoost geloofde het niet eens'' Van Seumeren voorspelt: ''FC Twente zal op de deur gaan kloppen'' Van Leeuwen: ''Die scheve verhouding is ons ook opgevallen'' ''Wel vreemd dat Garcia er zes maanden voor nodig heeft gehad''

Onbeperkt spareribs eten voorafgaand aan bekerduel met Go Ahead Eagles

( 1 reacties)
Onbeperkt spareribs eten voorafgaand aan bekerduel met Go Ahead Eagles

FC Twente speelt op dinsdag 17 december de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In De Grolsch Veste wordt de tweede ronde van de beker gespeeld. FC Twente biedt supporters de mogelijkheid om voor het duel de magen te vullen in het stadion.

Vanaf 17.00 uur serveert FC Twente in het Supporters-restaurant namelijk onbeperkt spareribs. Voor 19,50 euro (exclusief wedstrijdticket) kan je al genieten voor het menu. Bij binnenkomst krijgt iedereen een Grolsch-beugel en daarnaast zijn er onbeperkt spareribs en gebakken aardappels.

Voor het arrangement zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Een plek reserveren kan via deze website via Tickets en Events. De wedstrijd tussen FC Twente en Go Ahead Eagles begint om 18.30 uur.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Dec 2019 om 23:28
    Onbeperkt vreten en zuipen, dat zouden meer clubs moeten doen ...
zondag 26 januari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›