Directie FC Twente geeft tekst en uitleg over bier in het uitvak

0
Directie FC Twente geeft tekst en uitleg over bier in het uitvak

Een delegatie van Twente, Verenigt! heeft op 2 december vergaderd met de directie van FC Twente, zo laat de ledenvereniging weten. Daarbij kwamen diverse supporterszaken, waaronder bier in het uitvak, ter sprake. 

"De directie geeft aan dat het schenken van bier in het uitvak bij uitwedstrijden afhankelijk is van de risico-inschatting van de wedstrijden", valt te lezen. "Deze risico-inschatting is gemaakt voor het gehele seizoen waarbij alle keuzes inmiddels zijn gemaakt. Voor dit seizoen verwachten wij daarom geen wijzigingen in de huidige afspraken", aldus Twente, verenigt!. 

"Wel geeft de directie aan dat de gesprekken over de risico-inschatting voor het volgende seizoen worden gevoerd; nadruk ligt hierbij op de achtergrond bij de overwegingen die onder andere door de autoriteiten worden gemaakt. Ook wordt gekeken of het mogelijk wordt om in het uitvak van De Grolsch Veste bier te schenken. Wellicht dat volgend seizoen een pilot kan worden gedraaid." 

"Met de directie hebben wij gesproken over de besloten trainingen", vervolgt men. "In de basis is het geregeld dat de training voor de wedstrijd een besloten training is. Hier wordt van afgeweken bijvoorbeeld bij de afgelopen wedstrijd tegen Ajax: voor deze wedstrijd zijn twee besloten trainingen. Dit is afhankelijk van de inschatting van de technische staf", constateert Twente, verenigt!.

Klik hier om de volledige samenvatting van de directiebespreking te bekijken. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!