Bookmakers verwachten een lastige uitwedstrijd voor Twente tegen RKC 

Op 20 december, in de laatste speelronde voor de winterstop, speelt FC Twente tegen RKC Waalwijk. De mannen uit Enschede zullen in deze strijd tussen twee promovendi uit moeten spelen, de wedstrijd wordt dus in het Mandemakers Stadion in Waalwijk gehouden.? 

De bookmakers verwachten dat FC Twente het moeilijk zal hebben met het elftal van RKC Waalwijk, maar alsnog voorspellen ze dat de club met Gonzalo Garcia aan het roer als winnaar uit de bus gaat komen. Als je op een winst van Twente zet tegen RKC dan zijn de odds ongeveer 2,25. Dit houdt in dat je als je een euro in zet op een overwinning voor de Tukkers 2 euro en 25 eurocent terugkrijgt.? 

Dit ligt toch best wel wat lager dan de odds die je krijgt als je geld in zet op een overwinning van tegenstander RKC Waalwijk. Hierbij krijg je namelijk ongeveer 2,83 euro als je een euro inlegt. Een gelijkspel verwachten de bookmakers overigens in principe niet. Hierbij liggen de odds op ongeveer 3,57, wat dus aanzienlijk hoger is dan een overwinning van Twente of van RKC. Dit betekent natuurlijk dat je dit bedrag terugkrijgt als je een euro hebt ingezet op een gelijkspel. Voor meer informatie hierover kun je kijken op?bookmakers Nederland.? 

Eigenlijk is het best opmerkelijk te noemen dat de gokkantoren FC Twente als favoriet zien in een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Natuurlijk heeft de ploeg uit Noord-Brabant nog weinig succes beleefd dit seizoen. Het heeft voordat gespeeld wordt tegen Fortuna Sittard nog maar 8 punten bij elkaar weten te sprokkelen. Aan de andere kant, deze punten zijn wel in de laatste maanden behaald. RKC won bijvoorbeeld een lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht, terwijl het een paar weken eerder Heracles Almelo versloeg in eigen huis.? 

Je zou dus kunnen zeggen dat RKC Waalwijk het steeds beter gaat doen, maar voor FC Twente is het tegenovergestelde het geval. De club uit Enschede begon voortreffelijk aan het seizoen, na 6 wedstrijden stond de teller al op 12 punten. Sindsdien gaat het toch best wel slecht met de mannen van coach Garcia, er werd veel verloren en in totaal maar 7 punten behaald. Hierbij is de wedstrijd tegen Vitesse Arnhem niet meegerekend. 
 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
zo
5/05
AZ
16:45
FC Twente
zo
12/05
FC Twente
14:30
FC Volendam
zo
19/05
PEC Zwolle
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand