Rutten: ''Bij FC Twente zitten veel successupporters in het stadion'' FC Twente profiteert mee van transfer Ziyech naar Chelsea Nkufo: ''Mijn doel is weer terug te keren bij FC Twente'' Rutten duidelijk: ''Ben tegen de constructie met Heracles Almelo'' 'FC Twente kan tonnen aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX'

Ten Voorde over besloten trainingen FC Twente: ''Zien we niet terug''

7
Ten Voorde over besloten trainingen FC Twente: ''Zien we niet terug''

FC Twente trainde afgelopen week opnieuw tweemaal achter gesloten deuren. Clubwatcher Leon ten Voorde snapt het nut niet van veel besloten trainingen bij de Tukkers.

"Ik sta er heel dubbel in. In het buitenland en bij Ajax en PSV is het heel gewoon. Ik snap best dat een trainer af en toe op zichzelf wil zijn. Aan de andere kant ik: het is FC Twente", reageert de clubwatcher op de website van TC Tubantia. "Daar staan tien mensen langs de kant bij een training. In het spel zien we het niet terug. Het is wat overdreven, één keer in de week snap ik."

Op de trainingen lijkt niet getraind te worden op voorzetten, want een speler van FC Twente heeft in de Eredivisie de meeste voorzetten gegeven die niet aankwamen. "Pleguezuelo. Zestien keer. Dat is best vaak. Vaker op voorzetten trainen dus", aldus Ten Voorde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Dec 2019 om 09:26
  Besloten trainingen helpen geen ene fuck. Het voetbal van Garcia is zeer voorspelbaar, elke trainer die slim is bestrijd FCT zoals Heracles en VVV dat deden. Gewoon zelf ook druk zetten, dan raken onze verdedigers en middenvelders van slag.
  Dat is ook exact de reden waarom wij ogenschijnlijk goed voetballen tegen ploegen als PSV en Ajax, die maken het spel en drukken ons terug. Daardoor komen we lager te staan en zie je meer variatie in aanvallen. Vorig seizoen kon je vaak lange ballen van Drommel op Aitor waarnemen, was Bijen dodelijk effectief voor de goal, vrije trappen en corners waren uitstekend.
  Op de een of andere manier heeft GGG al die progressie eruit weten te halen, dat terwijl de onderste 5 a 6 ploegen niks beter zijn dan de bovenste 4 a 5 van de KKD. Met niveauverschil heeft het allemaal niet zoveel van doen.
  Het heeft te maken met de grootste schijt TD van NL, de luchtfietsende fata morgana kwakzalver. Zekhmietmiet, Abugnarnia, Vertraegh - 3x niets of niets van gezien. Nakamura, veel te licht voor het eerste, had moeten acclimatiseren bij het tweede. De grootste dijenkletser van allemaal, Holscher - de teamfluffer ? En dan gewoon met strak gezicht Groen Groen Groen voor de groep flikkeren, want hij praat zo mooi over Voetjebal, daar gooien we dan twee ultra lichtgewichten naast, want we hebben Fred Kutten die z'n voetbaltampeloeris lafjes tegen het Ros hangt, alleen het tipje erin....
 • 13 Dec 2019 om 17:54
  Nu snap ik ineens waarom die besloten training steeds meer worden.
 • 13 Dec 2019 om 16:37
  Wat zit die Leon toch weer te zeuren. Over het algemeen is het toch smikkelen en smullen geblazen als Twente voetbalt.....
 • 13 Dec 2019 om 16:27
  He Leo de landloper,ga aan het werk, zoek een baan in de bouw, of wordt vuilnisman,
 • 13 Dec 2019 om 16:18
  Ten voorde snapt wel meer niet van het spelletje voetbal.
 • 13 Dec 2019 om 14:29
  Wij ook niet Leon.
 • 13 Dec 2019 om 13:55
  Opnieuw een open deurtje gevonden Leon? Iets wat de supporters hier al benoemd hebben?

  Je mag wel eens creatiever worden kerel, en zelf nieuwtjes bedenken....... ;)