Pasveer: ''Als die voorkomen dan heb je een groot probleem''

0
Pasveer: ''Als die voorkomen dan heb je een groot probleem''

Zaterdagavond stond er één geboren Enschedëer in het veld, maar dan wel aan de kant van Vitesse. Remko Pasveer weerhield Twente van doelpunten. Zowel Aitor Cantalapiedra als Keito Nakamura wist de doelman niet te passeren. 

Zelf kent Pasveer de heksenketel van Enschede ook, daar wil je niet op achterstand komen: "Ja, helemaal hier in Enschede. Als die voorkomen in de eerste helft dan denk ik dat je een groot probleem hebt. Ik denk dat het een belangrijk moment was om de ploeg op de been te houden", zegt Pasveer in gesprek met FOX Sports.

Ook in aanvallend opzicht was Pasveer van belang, hij zorgde voor de beslissende pass in aanloop naar de 0-1. "We hebben wel een goed contact met elkaar. Ik weet wanneer hij gaat lopen en de bal wil hebben. Het gebeurt heel veel, maar op één of andere manier hebben ze het niet door. Of misschien is het niet goed te verdedigen omdat hij goed loopt. Mijn vierde assist al dit seizoen. Dat is niet onaardig denk ik."

Was het moeilijker om in Enschede te spelen? "Ik woon hier een kleine tien minuutjes vandaan dus ik blijf lekker hier. En ik heb straks nog een feestje in de buurt dus dat is lekker binnenkomen." Al erkent hij dat de sfeer anders was geweest als hij niet had gewonnen met zijn Vitesse. "Ja dan had ik het te horen gekregen. Nu ben ik de meneer op het feestje."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›