Vuckic verklaart via Instagram afwezigheid op trainingskamp

5
Vuckic verklaart via Instagram afwezigheid op trainingskamp

FC Twente-spits Haris Vuckic heeft het trainingskamp niet volledig meegedaan. De aanvaller deed bepaalde trainingen niet mee en ook de laatste oefenwedstrijd tegen Excelsior Moeskroen liet hij aan zich voorbijgaan. Op Instagram verklaart Vuckic waarom hij afwezig was.

De spits voelde zich niet helemaal lekker, maar geeft aan niet te kunnen wachten op de tweede seizoenshelft. Voor FC Twente begint die tweede seizoenshelft op zaterdag 18 januari. De Tukkers spelen dan een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Naar alle verwachting is Vuckic dan weer van de partij.

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Jan 2020 om 11:16
  Met paniek aankopen bouw je geen team op.Spelers die je nu aan trekt moeten meer waarde gaan genereren voor de toekomst of een zekerheid zijn dat ze het team versterken.Helaas is de trainersstaf die er nu zit niet capabel om spelers beter te laten te presteren dat werd wel duidelijk bij onze Japanse vriend maat het team als geheel zakte na goed begin door het ijs.Op deze manier wordt het als we niet degraderen volgend seizoen weer een overlevingsseizoen en komt men aan het geld verdienen aan spelers voorlopig niet toe.Tijd voor beleid met capabele mensen.
 • 12 Jan 2020 om 11:05
  Krijgen we sowieso niks meer voor. Daar gaan we de schulden niet mee aflossen. Ted heeft wel het plan om de schulden af te lossen met de verkoop van spelers, maar op dit moment is er geen speler meer waard dan 8 ton. Hooguit Drommel. Die schat ik op 1.5 miljoen als hij komend half jaar blijft presteren
 • 12 Jan 2020 om 10:10
  • Quote van 11 Jan 2020 om 14:25
   Haha, ik zeg nu verkopen of contract aanbieden !
  Ik stem voor optie 2
 • 11 Jan 2020 om 14:25
  • Quote van 11 Jan 2020 om 13:59
   Was toch bezig met transfer? Was zeker ziek dat het niet door ging;-)
  Haha, ik zeg nu verkopen of contract aanbieden !
 • 11 Jan 2020 om 13:59
  Was toch bezig met transfer? Was zeker ziek dat het niet door ging;-)