Dubbel gevoel bij Ten Voorde: ''Het straalt mij te weinig uit''

4
Dubbel gevoel bij Ten Voorde: ''Het straalt mij te weinig uit''

FC Twente heeft het trainingskamp in Spanje afgesloten. Clubwatcher Leon ten Voorde van TC Tubantia vraagt zich in een video op de website van de krant af of de week in Spanje het gewenste effect heeft.

"Alle ploegen die terugkomen uit Spanje hebben zelf een heel goed gevoel", zegt Ten Voorde, die zelf een dubbel gevoel heeft. "Ik denk dat er wel wat jongens bijkomen die de boel gaan versterken, ook qua mentaliteit. Onder anderen Troupée, dat is een vechtjas die een goede mentaliteit heeft. Of het goed uitpakt, weet je altijd pas achteraf."

Bij Ten Voorde is echter niet alles hosanna. "Ik hoorde de trainer zeggen dat de spirit een beetje terug is in de groep, maar dat moet ik allemaal nog maar zien", geeft de clubwatcher aan. "Ze hebben hard gewerkt en veel getraind, daar was niets mis mee. Alleen krijg ik zelf niet heel veel energie van deze spelersgroep. Het straalt mij te weinig uit. Ik heb het gevoel dat er bij Heracles meer energie vanaf spat."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 Jan 2020 om 17:44
  Gouden mentaliteit hadden die Spanjaarden toch. Tedje kan mij de pot op
 • 13 Jan 2020 om 17:44
  Gouden mentaliteit hadden die Spanjaarden toch. Tedje kan mij de pot op
 • 13 Jan 2020 om 14:26
  Ah, kijk. Leon bevestigd wederom homo-erotische gevoelens te koesteren voor ons Garcia. Speler krijgen individueel repliek van onze liefdes-blinde watcher, en nu krijgt hij weer geen stiffy van de selectie. Garcia, die er al 13 wedstrijden geen enkele lijn in krijgt blijft weer eens volledig buiten schot. Dat terwijl de krant bol staat van opmerkelijke uitspraken door Garcia die door laten schemeren dat we een onmeunige inconsistente twijfelaar in huis hebben.
 • 13 Jan 2020 om 14:17
  Weet iemand waar Jari Oosterwijk momenteel speelt/traint? Amateurs? Buitenland?