Lof voor aanwinst Troupée: ''Voor FC Twente een prima speler''

3
Lof voor aanwinst Troupée: ''Voor FC Twente een prima speler''

Giovanni Troupée wordt de nieuwe rechtsback van FC Twente. De 21-jarige vleugelverdediger komt op huurbasis over van FC Utrecht.

Troupée staat al lang op de radar in Enschede, verklapt voormalig FC Twente-scout Jan van Staa. "Die hebben we al heel lang gevolgd, in de jeugd al", zegt Van Staa bij De Oosttribune. "Die kan rechtsachter spelen, maar ook rechts centraal en als linksback. Het is een hele felle verdediger en ook een jongen die je nooit laat zakken. Hij haalt altijd een voldoende en is zeker beter dan wat ze er nu hebben staan."

"Hij is gewoon fysieker, dat is wel leuk om te zien", vervolgt Van Staa. "Troupée is gewoon een heel bruikbare Eredivisie-speler. Hij gaat altijd in de strijd en zal in ieder geval het duel niet schromen. Zo'n type speler vindt het publiek ook mooi. Het is een speler die op elk lijstje staat. Een jonge speler, maar die al ervaring heeft. Dat is een prima aankoop, voor FC Twente een prima speler."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Jan 2020 om 10:06
  Ik hoop dat het zo een gifkikker is en zijn karakter laat zien, ik hoop het echt en denk dat we hem dan prima kunnen gebruiken. Wat ik dan wel weer mis is een optie tot koop. Maar voorlopig zeg ik Welkom bij de mooiste club van NL.
 • 14 Jan 2020 om 00:52
  • Quote van 13 Jan 2020 om 23:57
   "Aankoop" ?
  Huur.
 • 13 Jan 2020 om 23:57
  "Aankoop" ?