'Voormalig assistent-trainer FC Twente op weg naar NAC Breda'

4
'Voormalig assistent-trainer FC Twente op weg naar NAC Breda'

Kees van Wonderen gaat hoogstwaarschijnlijk de nieuwe trainer van NAC Breda worden, zo weet Voetbal International te melden. De voormalig profvoetballer was in het verleden onder meer werkzaam bij FC Twente en het Nederlands elftal. 

"NAC en Van Wonderen spraken elkaar de afgelopen week al enkele malen en die gesprekken lijken deze week een vervolg te krijgen", schrijft Chris Tempelman op de website van VI. "Van Wonderen past in de gemaakte profielschets en is eigenlijk de enige serieuze kandidaat. NAC neemt daarmee een gok, want de onderhandelingen tussen de ex-international en de club kunnen nog stranden", beseft hij. 

"Technisch directeur Tom Van den Abbeele lijkt echter geleerd te hebben van afgelopen zomer", blikt de verslaggever terug. "Toen sprak hij met Ruud Brood over een langer verblijf, maar benaderde hij ondertussen (zoals afgesproken) andere trainers. Voor de td lijkt het binnenhalen van Van Wonderen een soort van examen. De trainer is door de grootaandeelhouders en de rvc duidelijk tot eerste optie benoemd, mocht de missie niet slagen dan zal dat de toch al kritisch bekeken Van den Abbeele worden aangerekend."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Jan 2020 om 16:19
  • Quote van 14 Jan 2020 om 14:27
   Kees we hadden je hier goed kunnen gebruiken.
  Voorlopig moeten wij het doen met een Spaanse jongleur. En Tedje de dwergen lover.
 • 14 Jan 2020 om 14:53
  Iedere keer als ik lees dat een trainert precies en prefect in het profiel van de club past dan lach ik me kapot. Om bij een voortijdig ontslag doodleuk te verkondigen dat de trainert toch niet helemaal in dit hokje paste. Wat is dat een dooddoender zeg.
 • 14 Jan 2020 om 14:27
  Kees we hadden je hier goed kunnen gebruiken.
 • 14 Jan 2020 om 13:11
  Ikzeg. Kees heel veel sterkte en succes toe gewenst.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›