Project FC Twente valt in de prijzen: ''Levert veel meer energie op''

1
Project FC Twente valt in de prijzen: ''Levert veel meer energie op''

Het project 'Supporter van Elkaar' van de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' is genomineerd voor de titel 'Maatschappelijk Project Eredivisie' van de VriendenLoterij.

FC Twente is samen met FC Utrecht en ADO Den Haag genomineerd. De winnaar, die gekozen wordt op basis van stemmen, ontvangt een geldbedrag van 50.000 euro. FC Twente is al zeker van een prijs, omdat ook de nummer twee (30.000 euro) en de nummer drie (20.000 euro) in de prijzen vallen.

Met het project 'Supporter van Elkaar' werden Enschedese gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken geholpen door teamleden van FC Twente. Projectleider Bas Schreurs meent dat de Enschedese club hiermee de kracht van een voetbalclub laat zien.

"We pakken het nogal eigenzinnig aan: weinig bureaucratie, maar goed nagaan wat mensen daadwerkelijk nodig hebben en dan aan de slag gaan", zegt Schreurs op de officiële website van FC Twente. "De aanpak werkt wonderbaarlijk goed. De succesverhalen zijn inspirerend: het kost veel energie, maar het levert nog veel meer energie op."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Jan 2020 om 21:15
    Ikzeg. Hier wordt ik nou vrolijk van en deze energie moet snel over gaan naar ons fctwente 1 .ga zo door allemaal.