Troupée blij met FC Twente: ''Er was voor mij niet echt twijfel''

2
Troupée blij met FC Twente: ''Er was voor mij niet echt twijfel''

Giovanni Troupée is de eerste winteraanwinst van FC Twente. De 21-jarige vleugelverdediger komt op huurbasis over van FC Utrecht en is direct op zijn plek in Enschede, waar hij deze week voor het eerst meetrainde.

"Het voelt goed", zegt Troupée in gesprek met RTV Oost. "Ik ben blij om bij deze club te spelen en heb er een trots gevoel bij. Ik ben goed ontvangen en heb het heel erg naar m'n zin. Ik kijk uit naar de eerste wedstrijd tegen FC Groningen. Ik heb gewoon heel veel zin om hier weer te knallen."

Troupée wilde graag verhuurd worden. "Dit seizoen speelde ik iets minder bij FC Utrecht, dus dan kijk je naar de opties. Ik wist niet hoe groot de kans was dat er iets ging veranderen. FC Twente kwam langs en ik vind het een hele mooie club. Er was voor mij niet echt twijfel of ik hierheen zou willen. Ik wist dat ik hier bij FC Twente een kans zou krijgen, dus toen heb ik deze kans gegrepen."

Troupée denkt dat FC Twente bij hem past. "Ja, door de manier van spelen, de cultuur, het stadion en de supporters", aldus de verdediger, die in De Grolsch Veste voor meer fans gaat spelen dan in de Domstad. "Het is elke thuiswedstrijd uitverkocht en de sfeer is altijd goed. Toen ik met FC Utrecht tegen FC Twente speelde vond ik de sfeer altijd mooi die hier in stadion hing. Ik kijk er vooral naar uit."

De rechtsback kan zaterdag tegen FC Groningen gelijk starten. "Ja, ik heb bij FC Utrecht veel invalbeurten gehad. Dat waren geen hele wedstrijden, maar ik heb bij Jong FC Utrecht wel gewoon negentig minuten gemaakt om fit te blijven. Ik ben nu klaar om te spelen en ik voel me goed."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Jan 2020 om 21:12
    Ikzeg. Welkom en direct op stellen zaterdag dan hebben wij zeker 1 die echt spirit heeft.
  • 15 Jan 2020 om 11:44
    Welkom, hopelijk valt alles achterin nu op zn plek.
zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›