''Te Wierik ontkent dat de overgang al in kannen en kruiken is''

5
''Te Wierik ontkent dat de overgang al in kannen en kruiken is''

De Telegraaf bracht donderdagavond het bericht naar buiten dat Mike te Wierik na dit seizoen transfervrij de overstap maakt van FC Groningen naar FC Twente. Volgens Tijmen van Wissing, verslaggever van RTV Oost, is het echter nog niet zo ver. 

"Mike te Wierik zelf ontkent dat de overgang naar FC Twente al in kannen en kruiken is. Afwachten dus", laat de clubwatcher weten via Twitter. De centrumverdediger zou een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar, kunnen tekenen bij de club uit Enschede.

Volgens Stef de Bont 'klopt' het bericht van de Telegraaf wel, maar hij lijkt daarmee te doelen op de overgang van Django Warmerdam. Saillant detail is overigens dat zaterdagavond de wedstrijd tussen FC Twente en FC Groningen op het programma staat. Het duel in de Grolsch Veste begint om 19:45 uur. 

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Jan 2020 om 09:46
  Logisch dat hij dit zegt vlak voor de wedstrijd van zaterdag, zou een beetje dom zijn om nu te laten weten dat je in rond bent met. Dus waarschijnlijk op advies van beide clubs het maar ontkrachten.
 • 17 Jan 2020 om 08:54
  Zou ook echt heel dom zijn omdat voor de wedstrijd van aanstaande weekend bekend te maken. Kan alleen maar verkeerd gaan.
 • 17 Jan 2020 om 08:48
  Weet een ding wel zeker. Heb sinds de winterstop al heel verhalen rond zien gaan en evenveel namen van nieuwe spelers. Het was de laatste jaren niet anders. Dit heeft tot nu geleid tot de komst van 1 nieuwe speler. En blijkbaar het volste vertrouwen van TD/TS, bestuur enz. Ja, dan word je/ik wel een keer sceptisch........
 • 17 Jan 2020 om 08:40
  • Quote van 17 Jan 2020 om 08:14
   Beetje onduidelijk, Warmerdam gaat naar Utrecht. In dit verhaal zou je kunnen lezen dat hij ook naar Twente gaat, maar dat is niet het geval.
  Inderdaad, als je niet weet dat hij naar Utrecht gaat, lees je letterlijk dat hij naar Twente gaat. Erg verwarrend dit soort artikelen. Benieuwd of het rond komt met te Wierik.
 • 17 Jan 2020 om 08:14
  Beetje onduidelijk, Warmerdam gaat naar Utrecht. In dit verhaal zou je kunnen lezen dat hij ook naar Twente gaat, maar dat is niet het geval.