Bosch: ''Vorig seizoen nog bij Onder 19, dus het gaat prima''

3
Bosch: ''Vorig seizoen nog bij Onder 19, dus het gaat prima''

Jesse Bosch maakte afgelopen zaterdag tegen FC Groningen zijn debuut en deed dat heel verdienstelijk. De jonge middenvelder uit De Lutte blonk uit en was één van de weinige lichtpuntjes op het middenrif.

"Ik denk dat ik mij later vooral herinner, hoe de atmosfeer in het stadion was. Dat is echt heel speciaal", lacht Bosch in gesprek met RTV Oost. "Natuurlijk blijft er ook een deel van de wedstrijd in je herinneringen. Het was een belangrijk duel, de eerste keer in de Eredivisie."

Dat de 20-jarige middenvelder nog niet wist te debuteren, na zijn goede voorbereiding, was volgens Bosch niet gek. "Ik heb vorig seizoen vooral bij de Onder 19 gespeeld, dus eigenlijk gaat het prima. Je moet geduld hebben, maar dat heb ik ook wel", vervolgt hij. "Ik hoorde het pas vlak voor de wedstrijd dat ik zou spelen, maar je kunt het aan de trainingen wel afleiden."

"Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet extra nerveus was. Ik had gezonde spanning. Ik weet van mezelf dat ik een paar keer onzorgvuldig was, maar voor de rest was het een goede wedstrijd. Ik heb mijn taak uitgevoerd en gedaan wat ze van me vroegen", zegt Bosch, die direct een volledige wedstrijd speelde. "Ik ben fit, dus als ik dan negentig minuten kan spelen, wil ik dat altijd doen."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Jan 2020 om 23:28
    Liedje van Matthew Smith van vorig jaar kunnen we nu makkelijk voor hem gaan zingen!
  • 20 Jan 2020 om 22:55
    Hij voldeed prima, ik heb meer met hem dan met Roemeratoe!
  • 20 Jan 2020 om 22:09
    Lekker laten staan, speelde prima wat me opviel hoe rustig hij is aan de bal en eingelijk altijd een medespeler weet te vinden
zondag 20 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›