Garcia optimistisch: ''Dat is geen slecht begin van het jaar'' FC Utrecht moet maar liefst zes spelers missen tegen FC Twente ''Bij de volgende club gaan jullie de Douglas van vroeger terug zien'' ''Ik sputter tegen en begin over Bosch, die hoort in de basis'' ''Brama wil zijn rol anders invullen dan Garcia voor ogen heeft''

KNVB maakt arbiter en VAR voor duel tussen PSV en FC Twente bekend

( 5 reacties)
KNVB maakt arbiter en VAR voor duel tussen PSV en FC Twente bekend

De KNVB heeft Siemen Mulder aangesteld om de wedstrijd tussen PSV en FC Twente in goede banen te leiden. Het duel in het Philips Stadion begint zondagmiddag om 16.45 uur.

Mulder wordt in Eindhoven bijgestaan door assistent-scheidsrechters Johan Balder en Richard Polman. De KNVB heeft Christiaan Bax aangewezen als vierde official. Rob Dieperink is zondagmiddag de VAR. Hij krijgt in Zeist assistentie van Stefan de Groot.

Met PSV treft FC Twente de huidige nummer vier van de Eredivisie. De Eindhovenaren morsten direct na de winterstop twee punten op bezoek bij VVV-Venlo. PSV gaat donderdagavond nog in de achtste finales van het bekertoernooi op bezoek bij NAC Breda.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 21 Jan 2020 om 17:12
  Op naar het volgende verlies haha
 • 21 Jan 2020 om 16:27
  Ach die Hondekop weer.4-1.Minimaal 1 penalty voor PSV.
 • 21 Jan 2020 om 12:46
  Laat de VAR maar lekker thuis daar hebbem wij laatste wedstrijden alleen maar tegen gehad terwijl er geen hol van klopte
 • 21 Jan 2020 om 12:30
  • Quote van 21 Jan 2020 om 12:04
   Dit is werkelijk waar de grootste clown uit Zeist
  Siemen Mulder kan echt totaal niet fluiten en heeft een abbonement op wedstrijden uit de klauwen laten lopen of tegen FCT te fluiten.
 • 21 Jan 2020 om 12:04
  Dit is werkelijk waar de grootste clown uit Zeist