Garcia vol lof: ''Hij heeft de creativiteit die we nodig hebben''

2
Garcia vol lof: ''Hij heeft de creativiteit die we nodig hebben''

FC Twente neemt het zondag in het Philips Stadion op tegen PSV en de club uit Eindhoven werd donderdagavond in de achtste finale van de KNVB Beker uitgeschakeld door NAC Breda. Gonzalo Garcia weet echter nog niet of dat een voordeel is voor de Tukkers. 

“Als je een ploeg treft die vol vertrouwen is, is het in ieder geval geen goed moment”, legt hij uit op de clubsite. "Het blijft een momentopname, je weet niet hoe ze reageren op deze nederlaag. Wij moeten een team zijn en gedisciplineerd spelen. Kansen krijgen we sowieso in een wedstrijd", aldus Garcia, die vanwege een schorsing nog geen beroep kan doen op Calvin Verdonk. 

De rest van de selectie lijkt fit. "Sommige jongens hebben deze week een training moeten laten schieten, maar ik verwacht dat ze zondag wel kunnen spelen", voorspelt hij. "Verder hebben we een goede week gehad, met goede trainingen en de juiste houding en inzet. Morgenmiddag (zaterdag, red.) trainen we nog en dan weten we of iedereen erbij is", geeft Garcia aan. 

Noa Lang maakt hoogstwaarschijnlijk zijn debuut. "Noa heeft door een blessure twee weken niet kunnen spelen, maar hij is er normaal gesproken bij" erkent hij. "Noa is een speciale speler, dat heeft hij bij Ajax wel laten zien. Hij heeft de creativiteit die we nodig hebben. Een kwaliteitsspeler, dat zag je vanaf de eerste dag dat hij met ons meetrainde." 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Jan 2020 om 01:46
    Hij zegt ook altijd hetzelfde en er veranderd helemaal niks
  • 25 Jan 2020 om 01:19
    Zere bek krijg ik van deze gast alles wat hij uitkraamt is bij mij al gelijk kut!!!
zondag 20 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›