''Tegen FC Twente het moeilijkste dat ik ooit heb meegemaakt''

5
''Tegen FC Twente het moeilijkste dat ik ooit heb meegemaakt''

John de Jong is behoorlijk aangeslagen na de gebeurtenissen van de afgelopen week. De technisch manager van PSV ligt flink onder vuur en werd na het gelijke spel tegen FC Twente (1-1) opgewacht door tientallen supporters.

Bij de hoofdingang van het Philips Stadion werden zelfs charges uitgevoerd door de ME, die de woedende fans moest tegenhouden. "Ik zit twintig jaar bij PSV. Wat er tegen FC Twente gebeurde, is het moeilijkste dat ik ooit heb meegemaakt", zegt De Jong in het Algemeen Dagblad. "Het doet veel pijn. Het is zo niet des-PSV."

De Jong denkt mogelijk aan een vertrek bij PSV. "Ik ga alles afwegen. Ik heb zondagavond met onze raad van commissarissen gezeten. Die gaven direct hun steun en ik heb ze beloofd dat ik in deze laatste transferweek keihard aan de slag zou gaan. Daarna zien we wel. Ik moet veel dingen wegen en tegen elkaar afzetten. Als je bewegingsvrijheid in het geding is, dan lijkt het me menselijk dat je je ook afvraagt: waar zijn we mee bezig?", aldus de technisch manager.

Toch is het niet zeker dat De Jong opstapt bij de Eindhovenaren. "Ik wil nog steeds door. Samen met de huidige beleidsbepalers wil ik het tij keren. Maar ik wilde ook wel een keer in het openbaar mijn gevoelens delen. Dat is niet gek, toch? Het gaat allemaal veel te ver wat er nu gebeurt."

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 1 Feb 2020 om 16:22
  Brama brengt wel veel ervaring mee en kan van achteruit coachen , dit heb ik de anderen nog niet zien doen . Brama fit altijd in de basis
 • 1 Feb 2020 om 14:29
  Lijk mij een prima kerel. Helaas zijn er een stel dwazen die zich niet kunnen beheersen.
 • 1 Feb 2020 om 14:15
  • Quote van 1 Feb 2020 om 13:57
   Brama basis aub
  Is over zijn top heen. Bosch, roemeratoe en busquets zijn aantoonbaar beter. Geen plek meer voor Brama in de basis. Op bank zal ik hem wel wegzetten. Kan altijd nog een beetje coaching doen daar.
 • 1 Feb 2020 om 14:12
  30 man voor de deur en drie stewards sorry hoor maar dat lijkt er niet op hahaha
 • 1 Feb 2020 om 13:57
  Brama basis aub