Boussaboun: ''Hebben het twee jaar geleden gezien aan FC Twente''

0
Boussaboun: ''Hebben het twee jaar geleden gezien aan FC Twente''

ADO Den Haag verloor dinsdagavond met 4-2 op bezoek bij directe concurrent Sparta Rotterdam en daardoor staat de ploeg van trainer Alan Pardew op een zeventiende plek. Clubicoon Lex Schoenmaker begint zich zorgen te maken. 

"Ja, ADO heeft zeker een probleem, het aantal punten liegt niet, en om je heen pakken andere clubs wel punten", vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Het zelfvertrouwen van de spelers houdt niet over. Het loopt gewoon moeizaam, daar kan je niet omheen. PSV komende zaterdag, dat is altijd moeilijk voor ADO, maar waarom zou het niet kunnen? Een kat in het nauw maakt rare sprongen", aldus Schoenmaker.

Jan-Paul Saeijs (41) vult hem aan. "Ik ben niet zo snel van de kaart, ik zie het nog wel goedkomen", reageert hij. "Ik denk dat de selectie sterker is dan die van de concurrenten. Natuurlijk zit ADO in een moeilijke fase en mort het publiek. Alles wat je komende zaterdag tegen PSV pakt is meegenomen, maar daarna tegen Heerenveen en Heracles moeten er wel punten worden gepakt", besluit Saeijs. 

Ali Boussaboun is wèl ongerust. "Ik zou graag positief willen zijn, maar ik ben altijd eerlijk, het is gewoon niet goed genoeg op dit moment", constateert hij. "Dus je kan er niet zomaar vanuit gaan dat ADO het toch wel zal redden, hoe erg ik het ook hoop. We hebben het twee jaar geleden gezien aan FC Twente, dat je nooit kan zeggen: wij degraderen niet. Mogelijk kan Pardew nog voor een ommekeer zorgen. Hij is toch een ervaren trainer die vaker tegen degradatie heeft gestreden", besluit Boussaboun. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›