Drommel blijft rustig: ''Ons optreden hier geeft moed en vertrouwen'' Drommel: ''Miscommunicatie. Hij wil hem teruggeven met z'n rug'' Garcia: ''Als we zo doorgaan, dan komen er goede wedstrijden aan'' Bijen teleurgesteld: ''Dit mag niet gebeuren. We waren bovenliggend'' FC Twente verspeelt de punten in laatste tien minuten tegen FC Utrecht

Bruns blikt terug: ''Dat heb ik al sinds de jeugd bij FC Twente''

( 0 reacties)
Bruns blikt terug: ''Dat heb ik al sinds de jeugd bij FC Twente''

Thomas Bruns vertrok deze winter van PEC Zwolle naar VVV-Venlo. Zo ruilde hij het ene kunstgrasveld in voor het andere. De middenvelder uit Wierden speelde in de jeugd bij FC Twente en begon daar al op kunstgras.

"Ik ben een supporter van natuurgras, maar ik speel al sinds de jeugd bij FC Twente op kunstgras. Ik heb ook ervaring met degradatievoetbal, zowel met Heracles als met PEC Zwolle. Ik weet wat daarbij gevraagd wordt", zegt Bruns in gesprek met De Volkskrant.

De middenvelder sluit niet uit dat hij in de zomer naar het buitenland vertrekt. "Ik zou graag in het buitenland nog eens een andere cultuur meemaken. Al wil ik nu wel eens voor drie of vier jaar mijn tent kunnen opslaan zonder te moeten verhuizen", lacht Bruns.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!