Rutten: ''Bij FC Twente zitten veel successupporters in het stadion'' FC Twente profiteert mee van transfer Ziyech naar Chelsea Nkufo: ''Mijn doel is weer terug te keren bij FC Twente'' Rutten duidelijk: ''Ben tegen de constructie met Heracles Almelo'' 'FC Twente kan tonnen aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX'

Koopmeiners haalt uit: ''Bizar dat die scheidsrechter dat zegt''

2
Koopmeiners haalt uit: ''Bizar dat die scheidsrechter dat zegt''

FC Twente won zaterdagavond met 2-0 van AZ Alkmaar. Bij de Alkmaarders had Teun Koopmeiners een negatieve hoofdrol. Hij kreeg de bal onbewust op zijn hand bij de eerste goal en de tweede goal draaide die open waardoor Menig kon onderscheppen.

"Het was een totale offday, onze slechtste wedstrijd van het seizoen. We waren zo slordig en ik zat fout bij de goal. Dat is gewoon zwaar klote", zegt Koopmeiners in gesprek met Veronica Inside. De aanvoerder vond de vrije trap waar de 0-1 uit viel geen handsbal. "Ik vind het bizar dat de scheidsrechter zo overtuigend zegt dat dit een handsbal is. Volgens mij had ik mijn armen zelfs gekruist."

De middenvelder ging bij de 2-0 flink de fout in. "Ik zit bij de tweede goal helemaal mis. Dat mag gewoon niet gebeuren en is vanavond kut slapen. Het is klote dat ze het dan ook nog afstraffen", vervolgt Koopmeiners, die Ajax als voorbeeld nam in de rust. "We zeiden dat ze het ook hebben weggegeven tegen Ajax, maar het lukte ons niet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Feb 2020 om 14:13
    Het was een schot richting de goal
  • 18 Feb 2020 om 13:51
    De afgelopen jaren waren er heel wat wedstrijden van Twente - AZ waarbij de arbitrale beslissingen in het voordeel van AZ vielen. Handsbal van Simon Poulsen, Buitenspel goals van Vincent Janssen die werden goedgekeurd, terechte goals van Twente die worden afgekeurd vanwege zogenaamde overtredingen...Koopmeiners vind ik een goede speler en mag balen van de scheids....maar zelfs was het geen hands, dan nog is AZ grandioos vaker bevoordeeld dan Twente in de onderlinge duels.