Rutten: ''Bij FC Twente zitten veel successupporters in het stadion'' FC Twente profiteert mee van transfer Ziyech naar Chelsea Nkufo: ''Mijn doel is weer terug te keren bij FC Twente'' Rutten duidelijk: ''Ben tegen de constructie met Heracles Almelo'' 'FC Twente kan tonnen aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX'

FC Twente mist Latibeaudiere tegen FC Utrecht en SC Heerenveen

0
FC Twente mist Latibeaudiere tegen FC Utrecht en SC Heerenveen

FC Twente kan in de komende twee competitiewedstrijden geen beroep doen op Joël Latibeaudiere. De verdediger mist de duels met FC Utrecht en SC Heerenveen.

Latibeaudiere is voor één wedstrijd geschorst, nadat hij maandagavond een directe rode kaart ontving bij het duel tussen Jong FC Twente en Jong De Graafschap. FC Twente heeft het schikkingsvoorstel van de KNVB geaccepteerd, dat blijkt uit navraag van Twentefans.nl bij de voetbalbond.

Latibeaudiere mag de komende competitiewedstrijd dus niet uitkomen voor Jong FC Twente en is tot die tijd ook geschorst voor duels van het eerste elftal. Jong FC Twente speelt op maandag 2 maart uit bij Jong FC Den Bosch en mist daardoor twee wedstrijden van het eerste elftal. FC Twente speelt op zondag 23 februari bij FC Utrecht, terwijl op zaterdag 29 februari SC Heerenveen op bezoek komt.

Latibeaudiere zat afgelopen zaterdag nog bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal tegen AZ. De huurling van Manchester City kwam echter al sinds 20 december niet meer in actie voor de ploeg van trainer Gonzalo Garcia. Tot dusver speelde de twintigjarige verdediger in totaal vijf duels in de Eredivisie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!