Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

AZ ontsnapt tegen FC Twente: ''Waarom krijgt hij geen rood?''

0
AZ ontsnapt tegen FC Twente: ''Waarom krijgt hij geen rood?''

FC Twente won zaterdagavond verdiend van AZ. In De Grolsch Veste werd het 2-0 voor de Tukkers. Het had FC Twente echter nog makkelijker gemaakt kunnen worden.

Volgens Johan Derksen moest Oussama Idrissi al in de eerste helft van het veld worden gestuurd na een overtreding op Giovanni Troupée. "Waarom krijgt hij daar geen rood voor? Dit vind ik nou rood", zegt Derksen bij Veronica Inside.

"Idrissi is natuurlijk een beetje een man met een kort lontje. Het is een beetje een vervelend ventje als het niet allemaal gaat zoals Idrissi wil", aldus Derksen, die bijval krijgt van Wilfred Genee. "Hij had puur de intentie om hem te schoppen en totaal niet om de bal te raken. Tegen NAC deed hij het ook al", besluit Genee. Idrissi kreeg 'slechts' geel voor de overtreding.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›