Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

''Vond het een hele logische beslissing om Schenk te passeren''

6
''Vond het een hele logische beslissing om Schenk te passeren''

FC Twente won zaterdagavond met 2-0 van nummer twee AZ. De overwinning kwam voor clubwatcher Tijmen van Wissing als een complete verrassing, al was de journalist wel te spreken over de opstelling van trainer Gonzalo Garcia.

"Hij moest een impopulaire maatregel nemen door Brama op de bank te zetten, dat was al tegen zijn zin", begint Van Wissing bij De Oosttribune. "En hij moet dan ook nog Schenk passeren. Ik vond dat een hele logische beslissing, omdat Verdonk veel meer drive kan brengen aan die linkerkant. Hij houdt dan het centrum Bijen-Pleguezuelo in stand. Dat werkt uitstekend."

Van Wissing genoot ook van de strijd tussen Giovanni Troupée en Oussama Idrissi. "Een paar hele mooie duels. Dan zie je de irritatie bij Idrissi. Ook Stengs kwam er totaal niet aan te pas en Boadu niet gezien. Bizot was wel goed. Je zag twee van de betere doelmannen aan het werk", doelt hij ook op Joël Drommel.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 18 Feb 2020 om 20:23
  Schenk is en blijft van het niveau waar GoAhead op acteert. Tussen wal en Schip.Kan die een paar x leuk meedoen maar over het algemeen ga je met dergelijke spelers niet in de eredivisie blijven.Maar voor dat niveau is hij ook gehaald. Nu moeten we er even mee roeien,dat we misschien met een wat vollere portemonee weer kunnen doorselecteren.Misschien is Schenk over een maand weer de beste optie. Zekerheid staat alleen in het doel.
 • 18 Feb 2020 om 18:38
  Advies Niet meer opstellen in de basis.
 • 18 Feb 2020 om 17:03
  drommel heeft 2 ballen moeten keren deed hij top maar vedeging stond ook goed
 • 18 Feb 2020 om 16:59
  • Quote van 18 Feb 2020 om 15:23
   @Schenk= bla bla bla. Eerst voetballen, dan pas je lullen! Absoluut géén meerwaarde voor onze Twente
  Die komt ook tekort. Had beter voor Sparta kunnen kiezen destijds.
 • 18 Feb 2020 om 16:44
  Het plaatselijke spelertje op het bankje.
 • 18 Feb 2020 om 15:23
  @Schenk= bla bla bla. Eerst voetballen, dan pas je lullen! Absoluut géén meerwaarde voor onze Twente
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›