Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

FC Twente werkt besloten training af in aanloop naar FC Utrecht-uit

1
FC Twente werkt besloten training af in aanloop naar FC Utrecht-uit

FC Twente heeft de trainingstijden voor de rest van de week bekend gemaakt. De club uit Enschede heeft vrijdag een training achter gesloten deuren op het programma staan, zo blijkt uit het schema op de clubsite. Vandaag staan er twee trainingen op het programma.

Zaterdagmiddag wordt de afsluitende training afgewerkt. Het duel tegen FC Utrecht begint zondag overigens al om 12:15 uur en bij de thuisclub ontbreekt aanvoerder Simon Gustafson vanwege een schorsing. Hij kreeg afgelopen weekend een gele kaart in de uitwedstrijd tegen Willem II. 

Trainingstijden FC Twente: 

Dinsdag 18 februari
10.45 uur
14.30 uur (binnen training)

Woensdag 19 februari
10.45 uur
14.30 uur (binnen training)

Donderdag 20 februari
Andere locatie (binnen)

Vrijdag 21 februari
Besloten training

Zaterdag 22 februari
14.30 uur

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Feb 2020 om 14:00
    Lastig in te schatten tegenstander altijd. Hopen dat we op dezelfde manier voetballen als tegen AZ. Uitgaan van je eigen kracht en niet meer dat inzakken en proberen te controleren. Dan ga je genadeloos af tegen Utrecht. Kijken of de trainer nu eens voor dezelfde opstelling durft te gaan, dat geeft het elftal vertrouwen.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›