Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

Perez: ''Toen ik bij FC Twente speelde hadden we dat ook opeens''

0
Perez: ''Toen ik bij FC Twente speelde hadden we dat ook opeens''

AZ hoopt zich vanavond weer op te richten na de nederlaag tegen FC Twente. De Alkmaarders spelen in de Europa League tegen LASK Linz. Ook Ajax komt in actie. De ploeg van trainer Erik ten Hag gaat op bezoek bij Getafe.

Getafe was in 2007 nog de tegenstander van FC Twente in Europa. Op voorhand leek de Spaanse ploeg te doen voor Ajax, maar zo dacht voormalig FC Twente-speler Kenneth Perez niet. "Nee, ik dacht niet zoveel omdat ik helemaal geen beeld bij Getafe had", lacht de analist in gesprek met Metro.

"Inmiddels heb ik ze twee keer met aandacht bekeken en ik vind ze beter dan de naam doet klinken, haha", vervolgt hij. "Soms heb je dat. Toen ik bij FC Twente speelde hadden we ook opeens een groep spelers bij elkaar waarbij alles klopte. Het is mooi dat zoiets, buiten al het grote geld om, af en toe komt bovendrijven."

Getafe bezet na Real Madrid en FC Barcelona de derde plek in Spanje en won vorige week nog met 3-0 van Valencia. "Het is een fysiek zeer sterke en atypisch Spaanse ploeg, met een aantal goede spelers. Het spel ligt Ajax eigenlijk niet", aldus Perez.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›