Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

VIDEO | Bosch in Temptation Island? ''Wel zo'n Ex on the Beach-type''

3
VIDEO | Bosch in Temptation Island? ''Wel zo'n Ex on the Beach-type''

Jesse Bosch en Godfried Roemeratoe braken dit seizoen door bij FC Twente. Ook Ramiz Zerrouki en Ennio van der Gouw trainen mee bij de eerste selectie. Tijd om de vier talenten beter te leren kennen.

Zo blijkt in een vraaggesprek dat Bosch de meeste panna's te verduren krijgt. Ook zou de talentvolle middenvelder volgens Zerrouki wel meedoen aan Temptation Island. "Jesse is wel zo'n 'Ex on the Beach-type' en Temptation Island. Hij houdt wel van zulke feestjes", zegt Zerrouki bij FC Twente TV.

Van der Gouw zet zijn geld op Roemeratoe. "Ik denk dat jij wel zo'n mannetje bent die de verleiding wil aangaan, dat je je kunt bewijzen", aldus de talentvolle doelman. Hieronder is het volledige vraaggesprek te zien.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Feb 2020 om 19:14
    Waarvan akte
  • 20 Feb 2020 om 18:12
    Wat een schijtprogramma zeg
  • 20 Feb 2020 om 16:48
    Clickbait