Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

''Dat begint een repeterend verhaal te worden voor Troupée''

2
''Dat begint een repeterend verhaal te worden voor Troupée''

FC Twente gaat aankomende zondag op bezoek bij FC Utrecht en dat bekent voor Giovanni Troupée een ontmoeting tegen de club waar hij nog onder contract staat. Tim Reedijk is benieuwd of de vleugelverdediger volgend seizoen wèl eerste keus is in de Domstad.

"FC Utrecht liet hem deze winter gaan om een halfjaar vlieguren te maken in het belang van zijn ontwikkeling", legt hij uit in het Algemeen Dagblad. "De 21-jarige rechtsback is vastberaden om in de zomer opnieuw voor zijn kans te vechten bij FC Utrecht. Dat begint een repeterend verhaal te worden voor Troupée, die namens FC Twente vooralsnog elke eredivisieminuut speelde."

"Vorig jaar was dat ook het geval, toen ADO Den Haag hem een heel seizoen huurde. En dat terwijl Troupée in 2016/2017 nog basisspeler was bij FC Utrecht en de Di Tommaso-trofee kreeg", blikt Reedijk terug. "Het seizoen erop verloor hij zijn basisplaats aan Klaiber. Troupée is nog altijd jong en kan zijn potentie nog steeds waarmaken in de Domstad", benadrukt de verslaggever.

"Al valt of staat alles met het al dan niet aanblijven van Klaiber", vervolgt hij. "Bijna elke zomer wordt Klaiber in verband gebracht met een transfer. Van de 25-jarige back is duidelijk dat hij pas vertrekt als het totaalplaatje klopt. Klaiber is gehecht aan Utrecht en heeft het met zijn gezin goed naar zijn zin in de stad. Klaiber neemt niet zomaar een duik in het diepe", besluit Reedijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Feb 2020 om 13:58
    Mag van mij blijven, degelijke speler
  • 21 Feb 2020 om 12:04
    Troupee moet gewoon lekker hier blijven