Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

Van den Brom blikt vooruit: ''Vind FC Twente een lastige ploeg''

0
Van den Brom blikt vooruit: ''Vind FC Twente een lastige ploeg''

FC Utrecht liet afgelopen weekend dure punten liggen in de uitwedstrijd tegen Willem II. John van den Brom, die deze week voor één wedstrijd werd geschorst vanwege zijn wangedrag in Tilburg, hoopt zondag tegen FC Twente wel weer drie punten te pakken. 

"Ik vind dat het voetballend steeds beter gaat, dat het ook over langere periodes in wedstrijd hartstikke leuk uitziet om naar te kijken", legt hij uit voor de camera van FC Utrecht TV. "Alleen hadden we drie punten moeten pakken in een lastige uitwedstrijd. Dat geeft toch een bittere nasmaak. Ik vind dat we meer hadden verdiend", blikt Van den Brom terug.

"Dat moet niet, want je blijft met een gat van zes punten met Willem II zitten", vervolgt de oefenmeester, die uitkijkt naar het weerzien met Giovanni Troupée. "Natuurlijk volgen we alle jongens die we verhuurd hebben. Ik weet hoe leuk het is om tegen je oude club te spelen. Gio moet gewoon volle bak spelen, zoals hij altijd speelt. Dan kunnen wij hem daarin ook beoordelen. Het is leuk om hem ook weer even te zien."

FC Twente won afgelopen weekend verrassend met 2-0 van AZ. "Ik vind dat ze een lastige ploeg zijn om tegen te spelen, omdat ze in de manier van spelen heel veel rouleren. Niet qua namen, maar zeker qua posities. Dat is sowieso lastig. Aan de andere kant weten we dat we veel de bal zullen hebben. Van daaruit kunnen we heel veel kansen creëren. Alleen moeten we doorpakken in scoren", aldus Van den Brom.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Zoet; Klaiber, Emanuelson, Hoogma, Guwara; Van de Streek, Maher, Ramselaar; Kerk, Bahebeck en Peterson.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!