Rutten: ''Bij FC Twente zitten veel successupporters in het stadion'' FC Twente profiteert mee van transfer Ziyech naar Chelsea Nkufo: ''Mijn doel is weer terug te keren bij FC Twente'' Rutten duidelijk: ''Ben tegen de constructie met Heracles Almelo'' 'FC Twente kan tonnen aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX'

Halilovic: ''Met FC Twente en Ajax treffen we zware tegenstanders''

0
Halilovic: ''Met FC Twente en Ajax treffen we zware tegenstanders''

FC Twente neemt het komende zaterdag in eigen huis op tegen SC Heerenveen, dat zaterdagavond niet verder kwam dan een gelijkspel tegen ADO Den Haag (2-2).

De Friezen wonnen na de winterstop nog niet en dat komt vooral door het aantal gemiste kansen. "Er is al een tijdje een gebrek aan focus", zegt Alen Halilovic, die op fraaie wijze de 2-2 maakte tegen ADO Den Haag, in de Leeuwarder Courant.

"We zijn als ploeg nooit negentig minuten geconcentreerd", vervolgt de Kroaat. "We zijn duidelijk niet in vorm. Dit soort wedstrijden moet je echt winnen, ook omdat we met FC Twente, Ajax en Willem II de komende tijd zware tegenstanders treffen."

Halilovic kwam als invaller in het veld tegen ADO Den Haag en hoopt op meer speelminuten. "Ik kan deze ploeg helpen", meent de huurling van AC Milan. "Of ik volgende week start? Op die vraag geef ik geen antwoord. Je weet vast wat ik denk. Ik probeer positief te blijven en jonge jongens te helpen met adviezen. Dat is nu mijn rol. Ik ben niet naar Heerenveen gekomen om af en toe in te vallen, maar dat is de realiteit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!