Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

Van der Maarel zorgde voor bult bij Troupée: ''Kan toch niet lelijker''

0
Van der Maarel zorgde voor bult bij Troupée: ''Kan toch niet lelijker''

FC Utrecht-verdediger Mark van der Maarel zag dat zijn ploeg erg gelukkig won van FC Twente. De club uit Utrecht kwam eerst op achterstand, maar maakte dat even later wel weer goed door met 2-1 te winnen van de Enschedeërs. 

"Ik baal gewoon van het spel. We kijken hoe we dat gaan oplossen", vertelt de verdediger in gesprek met Voetbalzone. Volgens de verdediger was de overwinning erg belangrijk. De concurrentie liet namelijk punten liggen. 

Van der Maarel had ook regelmatig duels met zijn oude ploeggenoot: Giovanni Troupée. "Ik schopte hem natuurlijk in de eerste helft op zijn hoofd. Daar kreeg hij later ook een bult op. Ik zei wel tegen hem: het kan toch niet lelijker. Dat was wel even leuk", zegt verdediger van FC Utrecht lachend.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!