Lang duidelijk: ''Die mensen moeten lekker praten wat ze willen''

6
Lang duidelijk: ''Die mensen moeten lekker praten wat ze willen''

Noa Lang liet zich zondag in de uitwedstrijd van FC Twente tegen FC Utrecht zien, maar zag zijn spel in Stadion Galgenwaard niet beloond worden met een doelpunt of een assist.

"Ik heb eigenlijk twee keer een assist gegeven, maar het was twee keer buitenspel. Dat is zonde", zegt Lang voor de camera van Voetbalzone. "Ik moet zelf ook weer scoren, maar was een paar keer slordig. Ik ben niet tevreden."

De FC Twente-supporters hebben Lang al in hun armen gesloten. "Ik ben positief opgevangen", beaamt hij. "Dat waardeer ik. Dan hoop je ze doelpunten en assists terug te geven, maar het mocht vandaag weer niet zo zijn. Ik denk dat het pech was. Wat heb je daarvoor nodig? Zeg het maar. Ik heb geen idee, gewoon zo doorgaan. Dan komt het wel goed. Maar mijn rendement moet omhoog."

Lang heeft nog een contract tot medio 2021 bij Ajax, maar weet niet wat zijn toekomst brengt. "Ik focus me op FC Twente en daarna zie ik wel verder. Mijn hoofd is bij FC Twente en ik wil het seizoen hier zo goed mogelijk afsluiten", aldus de aanvaller, die vaak via social media vaak kritiek krijgt over zijn manier van praten.

"Die mensen moeten lekker praten wat ze willen", reageert Lang. "Dat interesseert me vrij weinig. Ik ben zoals ik ben: je mag me of je mag me niet. Van die mensen lig ik echt niet wakker."

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 25 Feb 2020 om 13:01
  Ikzeg. Deze jonge knaap durft het a te zeggen en b hij maakt het mogelijk om het waar te maken daar ben ik vanaf het begin dat ik hem zag heel blij mee nog een paar van die gasten en ik ben tevreden net als hij . Nog ff een paar keer het doel vinden aan komende zaterdag avond kom op lang zinds dat u er bent zit er wat meer muziek in nu nog de noot en we spelen volgend jaar weer eredivisie en dan met een andere trainer en td en holcher gratis erbij mee aub out met die 3 gasten eind van het seizoen want ik heb er totaal geen vertrouwen meer in.
 • 24 Feb 2020 om 22:41
  • Quote van 24 Feb 2020 om 22:07
   Nu alleen nog leren afronden
  Zo is het
 • 24 Feb 2020 om 22:07
  Nu alleen nog leren afronden
 • 24 Feb 2020 om 19:47
  Ik mag hem wel !
 • 24 Feb 2020 om 19:36
  • Quote van 24 Feb 2020 om 18:25
   Super toevoeging op de selectie. Ik hoop dat hij lekker blijft maar dit zal later waarschijnlijk een Ronald de boertje zijn....
  goede gozer speelt met lef en zegt wat hij vind top
 • 24 Feb 2020 om 18:25
  Super toevoeging op de selectie. Ik hoop dat hij lekker blijft maar dit zal later waarschijnlijk een Ronald de boertje zijn....