Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

FC Twente Vrouwen hofleverancier van selectie OranjeLeeuwinnen

4
FC Twente Vrouwen hofleverancier van selectie OranjeLeeuwinnen

FC Twente Vrouwen is hofleverancier van de selectie van de OranjeLeeuwinnen. De ploeg van trainer Tommy Stroot levert drie speelsters voor de selectie van bondscoach Sarina Wiegman.

Renate Jansen, Ashleigh Weerden en Lynn Wilms kregen een uitnodiging van Wiegman. Ook Arsenal levert drie speelsters voor Oranje, dat begint volgende maand deelneemt aan het prestigieuze 'Tournoi de France', dat de Franse voetbalbond organiseert ter ere van vijftig jaar vrouwenvoetbal in het land.  

De OranjeLeeuwinnen spelen in Frankrijk eerst op woensdag 4 maart tegen Brazilië. Daarna is Canada op zaterdag 7 maart de tegenstander. Als laatste wacht gastland Frankrijk op dinsdag 10 maart. Alle tegenstanders staan in de top 10 van de FIFA-ranking.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 25 Feb 2020 om 08:42
  Het weer is wederom niet best deze week.
 • 25 Feb 2020 om 02:20
  Sharice van Veenendaal
 • 24 Feb 2020 om 22:28
  En dan hebben wij het nog niet over speelster met een Twente verleden!
 • 24 Feb 2020 om 22:14
  prachtig nieuws, heel veel succes dames!
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›