FC Twente wil met jurist en FBO om tafel: ''Niet worden verrast'' Update: Vuckic reageert: ''Mijn focus is volledig op FC Twente'' Kritiek op Van Leeuwen: ''Daar heeft hij compleet gefaald'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: play-offs naar enkel duel' OPROEP | Kaartenactie Twentefans voor zieke en jarige Sørensen

Buitenspel | Van Polen haalt uit: ''Gebruik die hersenpan een keer''

0
Buitenspel | Van Polen haalt uit: ''Gebruik die hersenpan een keer''

Bram van Polen heeft via de social media-kanalen hard uitgehaald naar de mensen die afgelopen weekend toch de drukte opzochten ondanks meerdere waarschuwingen om afstand te houden en binnen te blijven.

"Ik merk dat ik behoorlijk geïrriteerd ben", zegt de aanvoerder van PEC Zwolle. "Ik snap mensen gewoon niet. Iedereen die nu op straat gaat, het bos in, niet die anderhalve meter afstand houdt. Denk nou eens na mensen!"

"Die mensen die dat zeggen hebben er voor gestudeerd en zijn daar alleen maar mee bezig", vervolgt de verdediger, opgetekend door RTV Oost. "Ik snap niet dat je dat niet in je botte kop kan krijgen. Dat je niet even het fatsoen hebt om aan andere mensen te denken, om die anderhalve meter afstand te houden, mits je überhaupt naar buiten moet."

Van Polen heeft een duidelijke boodschap. "Want ik vind gewoon, je moet binnen blijven. Wat is dat nou voor moeite? Ze vragen niet om een salto binnen een dag te leren of wat dan ook. Dit is iets wat iedereen kan. Ik snap wel dat mensen denken, ik zie het niet om me heen. Maar dat willen we juist voor zijn. Dat mensen in je omgeving, mensen überhaupt er aan gaan sterven."

De rechtsback snapt de uitjes die sommige mensen ondernemen niet. "Je kunt nu allemaal leuk in groepjes naar het bos gaan, of bij elkaar gaan lopen hangen. Is allemaal leuk en aardig, maar wat nou als het jouw opa of oma is. Denk daar nou eens over na. Dan kun je daar niet meer naartoe. Die gaan dan eenzaam sterven in een ziekenhuis. Ga nou eens met die gedachte aan andere mensen denken."

"Ik hoor de politiek alleen maar zeggen: blijf alsjeblieft binnen. Niet blijf alsjeblieft, blijf gewoon binnen, denk gewoon na. Gebruik die hersenpan een keer", sluit Van Polen af.

In de rubriek 'Buitenspel' houden we onze bezoekers op de hoogte van de belangrijkste (sport)updates uit de regio met betrekking tot het coronavirus. Wij hopen op uw begrip!

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!