'Voetballiefhebbers zeggen abonnement op FOX Sports massaal op'

1
'Voetballiefhebbers zeggen abonnement op FOX Sports massaal op'

Door het coronavirus kan er voorlopig nog lang niet gevoetbald worden en zowel FOX Sports als Ziggo Sport ondervinden daarvan de gevolgen. TotaalTV weet namelijk te melden dat beide betaalzenders kampen met veel opzeggingen. 

"Ook vragen klanten aan providers om teruggave van het abonnementsgeld omdat beloofde sportevenementen niet door de betaalzenders worden uitgezonden", valt te lezen. "Opzeggingen kosten voor betaalzenders altijd geld. Maar in het geval van FOX Sports blijft het inkomstenverlies beperkt."

"Uitgezonderd Ziggo heeft iedere distributeur die de kanalen van FOX Sports aan klanten levert, een overeenkomst getekend waardoor voor iedere klant een vast bedrag per maand – iets meer dan €2,50 – aan de betaalzender betaald moet worden", vervolgt TotaalTV.

"Deze inkomsten dekken het grootste deel van de begroting. Dit is een gegarandeerd deel dat ook bij uitstel van wedstrijden in de Eredivisie door distributeurs betaald dient te worden. De verliezen zijn dus minder dan dat Ziggo Sport door opzeggingen van het Totaal-abonnement staat te wachten." 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Mar 2020 om 20:46
    Fox betaalt de clubs netjes door dus houd ik mijn abonnement. Er komen lastige tijden aan. Als we elkaar het vel over de oren gaan trekken, komen we zeker in een recessie en gaan bedrijven ook maatregelen nemen. Vind het echt kolder dat mensen geld terug gaan eisen omdat wedstrijden niet doorgegaan zijn.
zondag 20 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›