FC Twente licht optie en verlengt met 21-jarige middenvelder Van der Kraan: ''FC Twente zal alle besluiten onvoorwaardelijk volgen'' Onduidelijkheid over toekomst Brama: ''Heeft clausule in contract'' Sørensen: ''Mezelf door mijn hoofd geschoten als ik een pistool had'' Top! FC Twente-supporters starten UNIEKE actie: #StortVoorTwente

Van der Meyde reageert op coronavirus: ''Iemand durft niet meer''

1
Van der Meyde reageert op coronavirus: ''Iemand durft niet meer''

Andy van der Meyde snapt dat veel mensen zich zorgen maken vanwege het coronavirus. De voormalig profvoetballer, die in Nederland onder andere voor Ajax, FC Twente en PSV speelde, constateert echter dat er ook veel 'fakenews' is. 

"Wat er nu allemaal gebeurt, is onrealistisch", legt hij uit op de website van VTBL. "Er heerst veel onzekerheid. En mensen maken elkaar bang met allerlei berichten, waarvan de helft niet eens waar is. In deze tijden moeten we goed en lief zijn voor elkaar, maar het is net alsof sommigen liever sensatie zoeken", aldus Van der Meyde, die zelf ook de gevolgen merkt. 

"Ik kreeg gisteren een afzegging binnen voor 'Bij Andy in de auto!'. Iemand durft niet meer, omdat een vriend aan de beademing ligt vanwege het coronavirus", vervolgt hij. "Daarom is het zo belangrijk dat we ons aan de regels houden. Ik heb opnames gepland staan, maar ik laat wel een plexiglaswand tussen de twee stoelen voorin plaatsen. Zodat we toch veilig zitten", besluit Van der Meyde. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Mar 2020 om 17:58
    Professor van der Meyde door de bocht