VIDEO | Speciale boodschap Bijen: ''Nu klappen wij voor jullie''

0
VIDEO | Speciale boodschap Bijen: ''Nu klappen wij voor jullie''

Alle achttien aanvoerders in de Eredivisie, waaronder FC Twente-verdediger Peet Bijen, hebben een speciale videoboodschap opgenomen om iedereen een hart onder de riem te steken. Ook voormalig FC Twente-spelers Willem Janssen en Steven Berghuis komen aan het woord. 

"Op dit moment staan wij voor een gigantische uitdaging", laten de voetballers weten voor de camera van FOX Sports. "Niet alleen ikzelf, ons voetbal, maar de hele wereld. Jullie kunnen, net als wij, niet je normale leven leiden. Daarom willen wij, met alle Eredivisie-aanvoerders, jullie een hart onder de riem steken!" 

"Vanuit de hele Eredivisie. Vanuit alle clubs. Alle spelers. En alle trainers. Van noord. Naar zuid. Van Oost. Naar west. Voor ons is het ook lastig, maar blijf zo veel mogelijk thuis. Ben positief. En denk aan je medemens. Zelfs als die van de concurrent is. Of de laatste wc-rol heeft gekocht. Gelukkig zijn er mensen die ons land nu overeind houden. Normaal klappen jullie voor ons, maar nu klappen wij voor jullie!" 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!