Lang nog niet tevreden: ''Hij wil vaker beslissend zijn''

1
Lang nog niet tevreden: ''Hij wil vaker beslissend zijn''

Noa Lang mag zich vanaf de winterstop laten zien bij FC Twente al ligt de competitie nu al een aantal weken stil. Ronald de Boer denkt dat het wel goed gaat komen met de jonge huurling van Ajax.

"Wat ik heb gezien is het een jonge jongen, maar wel met vallen en opstaan. Ik was bij Vitesse tegen FC Twente en toen maakte Lang een hele volwassen indruk", zegt De Boer tegenover Voetbal International. "Hij was gevaarlijk, hij is op de goede weg. Hij is al een paar keer belangrijk geweest. Hij had gewoon even tijd nodig. Ik vind dat je beter bij FC Twente vlieguren kan maken."

Marco Timmer, journalist bij Voetbal International, denkt dat Ajax nog lang niet tevreden is. "Ik denk niet dat ze al tevreden zijn. Ik denk dat Lang dat zelf ook niet is. Hij wil vaker beslissend zijn. Ik denk dat hij bij Ajax al belangrijk kon worden. Hij was een welkome aanvulling geweest voor Ajax, vooral met de blessures bij Ajax."

"Deze jongen kan echt heel goed voetballen", vervolgt Timmer. "Dat weten ze bij Ajax al heel lang. Je moet lachen en dollen, maar je moet ook serieus zijn. Hij moet het afdwingen dat hij het waard is om terug te keren bij Ajax. Gezien het geld bij Ajax, zal dat nog niet heel makkelijk worden. Het is aan hem, hij heeft het talent om door te breken."

"In Enschede moet hij qua techniek de beste zijn, maar daar zullen ze ook denken: 'Nou kom maar op, in Amsterdam is alles het beste, dus laat het maar zien'. Dat gaf wel een bepaalde druk. Het is een ontzettend leerzaam traject, maar het heeft mij geen windeieren gelegd", besluit De Boer.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Mar 2020 om 21:34
    Als je dat wil bereiken, dan moet hij zeker nog een jaar op huurbasis blijven.
zondag 20 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›