FC Twente wil met jurist en FBO om tafel: ''Niet worden verrast'' Update: Vuckic reageert: ''Mijn focus is volledig op FC Twente'' Kritiek op Van Leeuwen: ''Daar heeft hij compleet gefaald'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: play-offs naar enkel duel' OPROEP | Kaartenactie Twentefans voor zieke en jarige Sørensen

Van Wissing over coronacrisis: ''Stuitende arrogantie van de KNVB''

0
Van Wissing over coronacrisis: ''Stuitende arrogantie van de KNVB''

De KNVB wil nog geen streep zetten door het voetbalseizoen. Clubwatcher Tijmen van Wissing snapt niet dat de Eredivisie, net zoals veel andere sporten in Nederland, niet geschrapt is door de KNVB.

"Ik wil niet heel populistisch doen, maar ik kan me voorstellen dat als je nu in de zorg aan het werk bent dat je je ergert aan de stuitende arrogantie van de voetbalbond dat zij nog een opening zien om het voetbal af te werken", zegt Van Wissing bij Blijf thuis in Overijssel. "Die emotie is nu wel voelbaar, maar ik denk dat het ook een politiek spel is om ook de UEFA in beweging te krijgen."

Van Wissing verwacht niet dat de Eredivisie nog wordt uitgespeeld. "Er is zoveel geld mee gemoeid, dat zijn de belangen die heel erg meespelen", geeft hij aan. "Maar ga er maar vanuit dat het heel lastig wordt om dit seizoen af te maken. Dat is enigszins goed nieuws, want dan lijkt het erop dat FC Twente nog een jaar verzekerd is van de Eredivisie. Maar financieel is dit een enorme aderlating, want de directeuren zitten wel enigszins met de handen in het haar.

Foto: Screenshot RTV Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!