Van Staa: ''We weten wel hoe groot de druk is bij FC Twente''

5
Van Staa: ''We weten wel hoe groot de druk is bij FC Twente''

Bij FC Twente werd eerder deze week bekend dat de club al haar aflopende contracten formeel heeft opgezegd. Daarbij horen ook trainer Gonzalo García en aanvoerder Peet Bijen. Voormalig scout en assistent-trainer Jan van Staa had het al aan zien komen.

''Als ik heel eerlijk ben, vind ik het niet heel erg verrassend'', zo Van Staa bij De Oosttribune. "We weten wel hoe groot de druk is bij FC Twente, en hoeveel druk er op de trainer staat. Gezien de laatste ontwikkelingen staat hij natuurlijk onder enorme spanning."

"Maar aan de andere kant weet je nou eenmaal dat als je contract afloopt, en men twijfelt of niet helemaal tevreden over je is, je dit soort gesprekken vóór 1 april gaat krijgen", vervolgt hij. "Als ze graag met iemand door hadden willen gaan, hadden ze dat waarschijnlijk eerder aangegeven. Daarvoor hoef je niet op deze corona-toestanden te wachten. Ik denk dat ze toch twijfelen over zijn kwaliteiten", aldus Van Staa.

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 28 Mar 2020 om 14:45
  • Quote van 28 Mar 2020 om 13:10
   Michel Preud'homme
  Klopt maar dat is ook de enige en .... die had toen ook een top 3 selectie
 • 28 Mar 2020 om 13:10
  • Quote van 28 Mar 2020 om 12:26
   Welke trainer heeft naar het oordeel van de media het bij FCTwente de afgelopen 10 jaar goed gedaan ??? Niemand toch......!
  Michel Preud'homme
 • 28 Mar 2020 om 12:26
  Welke trainer heeft naar het oordeel van de media het bij FCTwente de afgelopen 10 jaar goed gedaan ??? Niemand toch......!
 • 28 Mar 2020 om 11:52
  Ze hadden die arme man nooit voor de leeuwen moeten gooien. TvL wist aan de voorkant hoeveel druk er op dit seizoen lag. Dan ga je met de beste wil van de wereld geen trainer voor een groep zetten zonder enige vorm van ervaring? Garcia valt weinig te verwijten want die moet het vak leren met alle fouten die je moet maken. Vanaf de zijlijn is het hier weer makkelijk prijsschieten en heeft iedereen zijn oordeel klaar. Volgens mij mag TvL zich echter afvragen waarom hij deze domme beslissing genomen heeft
 • 28 Mar 2020 om 10:17
  Ik denk dat ze toch twijfelen over zijn kwaliteiten. Ach Jantje toch. 26466 SUPPOTERS SCHREEUWEN AL MAANDEN OM HET VERTREK VAN DIE CLOWN!!!!