''Zodra het mag, staan we de dag erna weer op het veld''

1
''Zodra het mag, staan we de dag erna weer op het veld''

De spelers van FC Twente horen dinsdag of ze binnenkort weer het trainingsveld op mogen. Mogelijk worden de maatregelen van het kabinet echter verlengd.

De kans dat de maatregelen die tot en met 6 april gelden worden opgeheven, lijkt niet zo groot. Rondom de stadion gebeurt momenteel vrijwel niets. Alleen de terreinknechten zijn nog actief in De Grolsch Veste, omdat het veld wel moet worden bijgehouden.

De spelers van FC Twente verblijven thuis en wachten af tot ze weer mogen trainen. "Zodra het mag, staan we de dag erna weer op het veld", zegt de perschef van FC Twente (Richard Peters, red.) in gesprek met het ANP. FC Twente heeft de spelers wel individuele trainingsprogramma's meegegeven. De technische staf houdt de verrichtingen in de gaten via Strava, een app die sportprestaties bijhoudt.

N.B.
De vier thuiswedstrijden in maart, april en mei gaan (hoogstwaarschijnlijk) niet door vanwege het coronavirus. Twentefans.nl en TwenteInsite.nl zijn daarom een ludieke actie gestart en hopen dat FC Twente hierdoor niet te veel horeca-inkomsten misloopt. Wil jij alsnog een bedrag voor 'bier en beenham' overmaken? #StortVoorTwente.

U kunt de 'vrije gift' naar boven of beneden bijstellen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 Mar 2020 om 10:48
    Terreinknecht. Wat een archaïsch woord. Maar goed, als hofnar Peters aan het woord is dan denk je meteen aan een Sirex XT. Die geitenwollensok moet eens vervangen worden, een lantarenpaal heeft meer uitstraling en is effectiever.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›