Van der Kraan: ''FC Twente zal alle besluiten onvoorwaardelijk volgen''

7
Van der Kraan: ''FC Twente zal alle besluiten onvoorwaardelijk volgen''

FC Twente weet nog niet of het huidige seizoen wordt uitgespeeld. Algemeen directeur Paul van der Kraan heeft gehoord dat er drie mogelijke scenario's zijn en hoopt dat er snel meer duidelijkheid komt.

"We hebben dagelijks contact met de KNVB en de andere clubs", zegt Van der Kraan op de officiële website van FC Twente. "Besluiten die worden genomen zijn altijd afgestemd met het RIVM en de Rijksoverheid. Voor FC Twente zijn zij uiteraard absoluut leidend voor het vervolgtraject. FC Twente zal alle besluiten die zij nemen onvoorwaardelijk volgen."

De bestuurder houdt zich nog niet zo bezig met het vervolg van de competitie. "Op dit moment is voetbal totaal van ondergeschikt belang, alles moet gericht zijn op het uitbannen van het virus en op de zorg van de patiënten. Vanaf deze plek willen we alle zorgverleners en andere betrokkenen alvast ontzettend danken voor hun fantastische inzet. We verslaan het virus. Supporters van FC Twente, blijf gezond!"

N.B.
De vier thuiswedstrijden in maart, april en mei gaan (hoogstwaarschijnlijk) niet door vanwege het coronavirus. Twentefans.nl en TwenteInsite.nl zijn daarom een ludieke actie gestart en hopen dat FC Twente hierdoor niet te veel horeca-inkomsten misloopt. Wil jij alsnog een bedrag voor 'bier en beenham' overmaken? #StortVoorTwente.

U kunt de 'vrije gift' naar boven of beneden bijstellen.

7 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 30 Mar 2020 om 21:40
  • Quote van 30 Mar 2020 om 20:56
   Nee ze moeten gewoon samen met alle clubs een statement maken, er liggen mensen dood te gaan en de ziekte is nog lang niet voorbij. Gewoon kappen.
  weet iedereen waar die aan toe is ..en kunnen plannen voor vlgd seizoen...wanneer ook?
 • 30 Mar 2020 om 20:56
  • Quote van 30 Mar 2020 om 15:07
   Ze zullen de regels van de KNVB wel moeten respecteren !
  Nee ze moeten gewoon samen met alle clubs een statement maken, er liggen mensen dood te gaan en de ziekte is nog lang niet voorbij. Gewoon kappen.
 • 30 Mar 2020 om 19:41
  Gewoon in juni 4 benefietwedstrijden spelen. Na 90 min nog penalties als toetje. Iedere zaterdagavond de tent vol. 1 Atalanta Bergamo (1.000 supporters met sponsoren gratis laten overkomen om ze een hart onder de riem te steken) 2 Unsere freunde from Schalke 3 kampioen Ajax uitzwaaien 4 nog een erbij bedenken
 • 30 Mar 2020 om 17:50
  Spelers Barcelona hebben 70% salaris ingeleverd- goed voorbeeld voor de grootverdieners bij FCT - directie en spelers
 • 30 Mar 2020 om 15:10
  We zitten voorlopig toch voor in de klas!
 • 30 Mar 2020 om 15:09
  Geef eens een mening!!!
 • 30 Mar 2020 om 15:07
  Ze zullen de regels van de KNVB wel moeten respecteren !
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›