Levchenko verbaasd over Telegraaf-bericht: ''Dat klopt niet''

1
Levchenko verbaasd over Telegraaf-bericht: ''Dat klopt niet''

De Telegraaf meldde donderdagmorgen dat alle aanvoerders van de Eredivisie willen dat de competitie wordt gestopt. Volgens de voorzitter van spelersvakbond VVCS, Evevgeniy Levchenko, is die informatie onjuist.

Volgens De Telegraaf zouden de aanvoerders voor de volle honderd procent de garantie van het RIVM willen, voordat zij een stap zetten op een voetbalveld. Die informatie is onjuist volgens Levchenko. "Met verbazing lees ik de uitspraak van Valentijn Driessen in de Telegraaf over dat de aanvoerders van de clubs seizoen 19-20 per direct willen beëindigen', schrijft Levchenko op Twitter.

"Dat klopt niet. We hebben vandaag een conference call met de CSR (Centrale Spelersraad, red.) en we komen vanavond met het statement van de spelersvakbond."

De Eredivisie ligt in ieder geval tot 1 juni stil, maar onder de huidige maatregelen zou er eventueel vanaf 28 april weer getraind mogen worden. Ajax-directeur Marc Overmars deed woensdagavond al een oproep om de Eredivisie niet meer te hervatten.

N.B.
De vier thuiswedstrijden in maart, april en mei gaan niet door vanwege het coronavirus. Twentefans.nl en TwenteInsite.nl zijn daarom een ludieke actie gestart en hopen dat FC Twente hierdoor niet te veel horeca-inkomsten misloopt. Wil jij alsnog een bedrag voor 'bier en beenham' overmaken? #StortVoorTwente.

U kunt de 'vrije gift' naar boven of beneden bijstellen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Apr 2020 om 16:07
    Deze man moet zo snel mogelijk tot de orde geroepen worden elke dag sterven er meer dan honderd mensen denk deze man daar wel eens aan dat het einde van de maand het over is hoe verkoop je het aan de mensen die elke dag horen blijf op afstand van mekaar ga naar de supermarkt dan kan je zien dat er mondjesmaat mensen naar binnen mogen ik zie niet eerder dan in de loop van juni dat de touwtjes iets losser gelaten gaat worden wees wijs stop met dit seizoen en ga je voorbereiden op het nieuwe seizoen en ga praten met je seizoenkaarthouders deze hebben daar begrip voor de sponsoring zal hier mee eens zijn
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›