Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden''

4
Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden''

Wout Brama heeft met een aantal bekende Nederlands meegeholpen aan een video van het Medisch Spectrum Twente. De middenvelder van FC Twente doet een beroep op alle mensen om voldoende afstand te houden en voor elkaar te zorgen. 

"In deze moeilijke tijd hebben we een vraag voor je. Iets waar alleen JIJ bij kan helpen, iets wat alleen JIJ kunt doen, want wij kunnen dit niet alleen", laat het MST weten. "We hebben je nodig! JIJ kunt levens redden! Dat van jezelf, van de mensen om je heen en dat van iedereen in deze video."

In de video zien we ook Carlos Platier Luna, Giel Beelen, Imke Wieffer, Johanna ter Steege, Diederik Jekel, Daphne Bunskoek, Herman Finkers, Anneriet Dassen, Elise Schaap, Frank van der Lende, Saskia Fokkens, Leonie ter Braak, Martijn Kardol, Kim Kötter, Bob Kemna, Maarten Koster en Carlijn Oude Bekke.

N.B.
De vier thuiswedstrijden in maart, april en mei gaan niet door vanwege het coronavirus. Twentefans.nl en TwenteInsite.nl zijn daarom een ludieke actie gestart en hopen dat FC Twente hierdoor niet te veel horeca-inkomsten misloopt. Wil jij alsnog een bedrag voor 'bier en beenham' overmaken? #StortVoorTwente.

U kunt de 'vrije gift' naar boven of beneden bijstellen.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 2 Apr 2020 om 20:56
  Ikzeg. Wout jij ook bedankt en met jouw iedereen . Zorg goed voor elkaar en blijf allemaal gezond. Iedereen sterkte gewenst.
 • 2 Apr 2020 om 19:12
  Verbaast me wel dat ik niks hoor van de selectiespelers om de club te steunen via inzamelingsactie ?
 • 2 Apr 2020 om 17:58
  Het schitteren zit gewoon in hem! Jammer dat hij het nu vooral op een andere plaats moet laten zien!
 • 2 Apr 2020 om 17:35
  Held
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›