Bijen over vervolg competitie: ''Zal genoegen nemen met hun antwoorden''

0
Bijen over vervolg competitie: ''Zal genoegen nemen met hun antwoorden''

Door de corona-crisis staat het voetbal tijdelijk op stop. Aanvoerder Peet Bijen hoopt dat de crisis in de toekomst voor positieve veranderingen zorgt.

''Ziet de wereld er na de crisis anders uit?'', vraagt Bijen zich af in de Tubantia. ''Ik ben nuchter, maar je denkt er wel over na. Eten we minder vlees, denken we meer aan het milieu, gaan we minder vliegen, blijven we afstand houden? We hebben nog geen idee. Daar ben ik wel benieuwd naar.''

Over het vervolg van de competitie wil Bijen zich niet teveel uitspreken. ''We zien het wel. Er zijn zoveel instanties die er mee bezig zijn. Het kabinet, het RIVM, de UEFA, de KNVB. Ik heb daar geen invloed op, ik zal genoegen nemen met hun antwoorden.''

Het contact met de spelersgroep blijft in deze tijden in ieder geval goed. ''We hebben met de spelers onderling contact in de groepsapp. Zelf bel je natuurlijk ook met jongens waar je het meest mee omgaat. Ik heb Wout Brama en Paul Verhaegh deze week nog gebeld om bij te praten. Iedereen zit in hetzelfde schuitje. Ik denk dat er veel jongens vooral behoefte hebben aan contact met hun familie'', aldus Bijen.

N.B.
De vier thuiswedstrijden in maart, april en mei gaan niet door vanwege het coronavirus. Twentefans.nl en TwenteInsite.nl zijn daarom een ludieke actie gestart en hopen dat FC Twente hierdoor niet te veel horeca-inkomsten misloopt. Wil jij alsnog een bedrag voor 'bier en beenham' overmaken? #StortVoorTwente.

U kunt de 'vrije gift' naar boven of beneden bijstellen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›