''We wachten op een gebaar van de spelers, het zou ze sieren''

2
''We wachten op een gebaar van de spelers, het zou ze sieren''

De supportersverenigingen van FC Twente hebben een speciaal shirt op de markt gebracht om de gezondheidszorg te steunen. Van het shirt met de tekst 'Supporter van de zorg' zijn al vele verkocht. FC Twente zou de helft van de opbrengst krijgen.

"Paul van der Kraan heeft meteen gezegd dat hij dat niet wilde en de opbrengst gaat volledig naar de zorg", vertelt Arjan Steenkamp van Twente, verenigt! bij VoetbalTijd. "Dat vind ik een fantastisch gebaar van de club. We wachten nog op het gebaar van de spelers. Het zou ze sieren als ze ook wat gingen doen."

De opbrengst van de shirtverkoop gaat naar de personeelsvereniging van het MST in Enschede. "Waarom het Medisch Spectrum Twente? Heel simpel", legt Steenkamp uit. "FC Twente heeft ontzettend veel te danken aan de gemeente Enschede. Vier keer heeft de gemeente de club gered, dus we vinden dat we ook wat terug moeten doen voor de stad Enschede."

N.B.
De vier thuiswedstrijden in maart, april en mei gaan niet door vanwege het coronavirus. Twentefans.nl en TwenteInsite.nl zijn daarom een ludieke actie gestart en hopen dat FC Twente hierdoor niet te veel horeca-inkomsten misloopt. Wil jij alsnog een bedrag voor 'bier en beenham' overmaken? #StortVoorTwente.

U kunt de 'vrije gift' naar boven of beneden bijstellen.

Foto: Screenshot VoetbalTijd

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 8 Apr 2020 om 12:11
  • Quote van 8 Apr 2020 om 11:36
   Kun je lang wachten
  Ben er ook bang voor. Tig keer modaal verdienen en te beroerd om iets terug te doen voor de club. Behalve Brama, dan is ie wel goed genoeg om overal op te komen draven.
 • 8 Apr 2020 om 11:36
  Kun je lang wachten
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›