''Van der Kraan belde alle vrijwilligers zaterdag persoonlijk op''

0
''Van der Kraan belde alle vrijwilligers zaterdag persoonlijk op''

De supporters van FC Twente verlengden zaterdag massaal hun seizoenkaart. Ledenvereniging Twente, verenigt! is verrast door het grote aantal verkochte seizoenkaart.

"Dat Tukkers trouw zijn aan hun club, hebben we zeker de laatste jaren al gemerkt, maar dat we zo'n recordverkoop zouden realiseren, had niemand verwacht", schrijft Twente, verenigt! op haar website. "Dat we hierdoor veel te weinig broodjes beenham hadden, werd opgelost met de belofte dat iedereen die gisteren verlengd heeft en geen broodje thuisgebracht kreeg, een voucher voor een broodje beenham meegestuurd krijgt met de seizoenskaart(en)."

"Het was niet alleen een financieel goede dag voor de club maar vooral ook een dag waar supporters en club samen een mooie actie beloond zagen worden met een record aan verlengingen op 1 dag", vervolgt men. "Afgelopen vrijdag gaf Paul van der Kraan, die zaterdagavond alle vrijwilligers persoonlijk opbelde om ze te bedanken, aan hoe onzeker de financiële situatie voor voetbalclubs is. Met deze actie en de steun van al onze supporters hebben we toch weer een stukje zekerheid aan de club kunnen geven."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›