Stoch eerlijk: ''Ga niet ontkennen dat ik ook weleens uitging''

0
Stoch eerlijk: ''Ga niet ontkennen dat ik ook weleens uitging''

Miroslav Stoch bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij FC Twente. De Slowaakse vleugelaanvaller, die tegenwoordig onder contract stond bij PAOK Thessaloniki, laat weten dat hij bij de club uit Enschede veel omging met Andrej Rendla. 

"We waren een soort familie", legt hij uit op de website van VICE. "Ik ga niet ontkennen dat ik ook weleens uitging, maar wel alleen op de juiste momenten. We speelden dat jaar de Europa League, dus er was bijna geen tijd voor. Trainer Steve McClaren zei ook altijd: ‘Wees een beetje voorzichtig met wat je allemaal doet buiten het veld.’ Dus we kozen de goede momenten uit", aldus Stoch, die vol lof is over McClaren. 

"Hij was een fantastische man", vervolgt hij enthousiast. "Ik begon het seizoen erg goed, maar na de winterstop zakte mijn niveau een beetje weg. Aan het einde van het seizoen was ik weer helemaal terug en begon ik weer doelpunten te maken. Toen het even wat minder ging, maakte Steve me soms ook gewoon kapot. Hij riep me dan naar zijn kamertje om op de videobeelden precies uit te leggen wat hij van me verwachtte. Hij kon heel hard zijn, maar vooral ook heel eerlijk. Dat vond ik prettig", besluit Stoch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›