Stoch lacht: ''Als we moesten pissen, hadden we een probleem''

0
Stoch lacht: ''Als we moesten pissen, hadden we een probleem''

Miroslav Stoch bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij FC Twente. De Slowaakse vleugelaanvaller, die tegenwoordig onder contract stond bij PAOK Thessaloniki, werd in 2010 zelfs kampioen met de club uit Enschede. 

"Ik weet nog dat het vreselijk hard regende en erg koud was die dag", blikt hij terug op de website van VICE. "In eerste instantie reden we met een normale bus terug richting Enschede, maar halverwege werd er besloten dat we in een open bus verder zouden rijden. Ik vond dat vanwege het slechte weer best raar", aldus Stoch, die nog goed weet dat Theo Janssen viel op de snelweg.

"De bus rolde nog en hij riep naar de chauffeur: ‘Langzamer rijden! Langzamer rijden!’ Toen sprong hij er zo uit om bier te halen", lacht hij. "In die open bus was ook helemaal geen toilet, dus als we moesten pissen, hadden we een probleem. We moesten uit de bus springen om in de bosjes te gaan pissen. Daarna konden we weer achter de bus aanrennen. Dat vergeet ik nooit meer", aldus Stoch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›